ELDFÖDD

Nu är det dags. Efter många långa års väntan tar jag nu pennan i hand för att skriva en berättelse. En berättelse ur mitt hjärta, ur min djupa själ. En berättelse som vill ut i ljuset, ut till mina systrar, mina mödrar, mina förmödrar och till de döttrar jag ännu inte har fött. Kom, jag samlar er alla kring lägerelden… 🔥🔥🔥

Jag vill berätta om hur jag kommit hit där jag är idag. Jag vill berätta om hur gudinnan trädde in i mitt väsen. Jag vill berätta om min konst, hur den speglar mitt inre, min längtan och min kraft. Jag vill berätta om mina kroppsbehandlingar, mina meditationer, mina sakrala upplevelser. Vem är det som formar mig? Har jag något att säga till om? Eller är allt sprunget ur gudinnans gnista? Vad jag vet är att jag formar mitt liv, min existens, ur mitt hjärta…

Boken Eldfödd kommer ut som e-bok och pocket i januari. Vi siktar på en bestseller så vill du hjälpa oss nå det målet så erbjuder vi er att köpa E-boken för endast 10 kr!!!!

Det här inlägget postades i Altare, Bok, Dearmorering, Distanshealing, Doula, Energier, Erbjudande, Författare, Förlossning, Gudinna, Healing, Healingsändare, Helande labyrint, Helig geometri, Jubileum, Keramik, Konst, Kundalini, Kunder, Kurs, Labyrint, Lera, Moder Jord, Prästinna, Reiki, Shakti, Tankar, Tantra, Tantramassage, Trumkonst, trummor, Universum och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.