Nu är höstens aktiviteter igång!

Dagarna är kortare och kvällarna har mörknat. Människorna kurar i sina svala hem med tända ljus och ulltofflor. Mycket händer i vår värld, både långt bort och precis hemma. Då kan det vara skönt med ett avbrott i vardagen för att utforska något nytt. Valet kan ju då hamna på Mama Jord. Här är famnen öppen och vi värmer varandra med vår närvaro, glädje och skaparkraft. Det är full aktivitet hos Mama Jord i Spånga just nu. Det finns många aktiviteter och behandlingar att välja på. Du kanske är nyfiken på att gå en keramikkurs eller att få en behandling i healing? Eller kanske du suktar efter utbildningen Nordisk Häxkonst 2023? Du kanske vill komma förbi för att köpa en påse örtte eller titta på den konst jag säljer i min verkstad?
Detta och mycket mer ryms under taket hos Mama Jord.

Här är höstens och den kommande vinterns kurser och erbjudanden:

 • Keramikkurs tisdagar start den 25/10 kl 18.30-21.00
 • Keramikkurs torsdagar start den 27/10 kl 10-12.30
 • Reiki steg 2 11-12/11
 • Hela Kvinnan. Healing för kvinnor. Öppningserbjudande fram till den 28/10
 • Reikihealing
 • Tantrisk massage
 • Nordisk Häxkonst 2023 med start i februari 2023
 • Ceremonier
 • Trummålarkurs 2023
 • Gudinneworkshop i Mama Jords keramikverkstad 23/10 kl 10-14
 • Öppet hus 10/12 kl 12-17

Du är varmt välkommen att höra av dig om du undrar något.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.