Keramikkurs

Allmän kurs i keramik hos Mama Jord!

imageKeramik för nybörjare men även för dig som har vana. Kom och lär dig grunderna i att skapa i keramik. Ringla, kavla och skulptera. Begränsat antal platser. Vi träffas en kväll och en dag i veckan hos Mama Jord Cervins väg 43 i Spånga västra Stockholm. Anmälan görs till eva@mamajord.se

Keramikkurser hos Mama Jord i Bromsten Spånga våren 2022

  • Allmän kurs i drejning, kavling, ringling och glasering
  • Skapa din egen Gudinna (endagskurs) 13/3-2022
  • Skulptera ett ansikte (endagskurs)

Keramikkurs måndagar kväll, allmän kurs
Kursstart 28/3-2022, 8 träffar 3200 kr. Kl 18.30-21.00

Jag tar emot högst sex personer i verkstan. Det finns två rum så ni kan sprida ut er. Du får individuell hjälp så kursen passar för dig som är nybörjare såväl som mer erfaren. Du jobbar utifrån din egen fantasi och förutsättning. I verkstan finns det mycket att titta på som kan ge inspiration. Vi går igenom grundteknikerna i keramik så som kavling, tumning och ringling. 

Frånvaro pga sjukdom osv ersätts inte vare sig med pengar eller tid.

I priset ingår allt material samt fika. 

 

Keramikkurs tisdagar dagtid, allmän kurs

Kursstart 31/3-2022, 8 träffar 3000 kr. Kl. 09.30 – 12.00

Jag tar emot högst sex personer i verkstan. Det finns två rum att arbeta i så ni kan sprida ut er. Du får individuell hjälp så kursen passar för nybörjare såväl som mer erfaren. Du jobbar utifrån din egen fantasi och förutsättning. I verkstan finns det mycket att titta på som kan ge inspiration. Vi går igenom grundteknikerna i keramik så som kavling, tumning och ringling.

I priset ingår allt material samt fika.