Keramikkurs

Allmän kurs i keramik hos Mama Jord!

imageKeramik för nybörjare men även för dig som har vana. Kom och lär dig grunderna i att skapa i keramik. Ringla, kavla och skulptera. Begränsat antal platser. Vi träffas en kväll och en dag i veckan hos Mama Jord i Spånga i västra Stockholm. Anmälan görs till eva@mamajord.se

Keramikkurser hos Mama Jord i Bromsten Spånga hösten 2021

  • Allmän kurs i drejning, kavling, ringling och glasering
  • Skapa din egen Gudinna (endagskurs)
  • Skulptera ett ansikte (endagskurs)

Keramikkurs måndagar kväll, allmän kurs
18.30 – 21.00

Kursstart 23/8-2021, 8 träffar 3000 kr

Jag tar emot högst sex personer i verkstan. Det finns två rum så ni kan sprida ut er. Du får individuell hjälp så kursen passar för nybörjare såväl som mer erfaren. Du jobbar utifrån din egen fantasi och förutsättning. I verkstan finns det mycket att titta på som kan ge inspiration. Vi går igenom grundteknikerna i keramik så som kavling, tumning och ringling.

I priset ingår lera, glasyr och bränningar samt fika.

Keramikkurs tisdagar dagtid, allmän kurs
09.30 – 12.00

Kursstart 2/9-2021, 8 träffar 2800 kr

Jag tar emot högst sex personer i verkstan. Det finns två rum att arbeta i så ni kan sprida ut er. Du får individuell hjälp så kursen passar för nybörjare såväl som mer erfaren. Du jobbar utifrån din egen fantasi och förutsättning. I verkstan finns det mycket att titta på som kan ge inspiration. Vi går igenom grundteknikerna i keramik så som kavling, tumning och ringling.

Lera, bränning, glasyr och fika ingår i priset.