Gudinnlig konst

Nu har jag precis lagt sista detaljen på min senaste skulptur. En beställning från en kvinna som håller utvecklande kurser för kvinnor. Hon hade sett en liknande skulptur hos min vän Anira Möller på Levaverkstan i Mellbystrand och ville ha en likadan. En skulptur som hon kunde ha på sitt altare under hennes kurser. Efter några vändor i mailen så kom vi överens och så började hon ta form. Först i mitt hjärta för att efter ett tag komma ut ur mina händer. Det var en fröjd och utmaning att mejsla fram henne ur leran. Sakta tog hon form, tålmodigt tog jag bort och lade till, knåpade och funderade. Som kronan på verket kom så himlavalvet på plats. Det blev som en kröning och hela mitt väsen ryste då jag satte himlavalvet på sin plats. Energierna var starka minst sagt. Nu ska hon torka…

Det här inlägget postades i Altare, Energier, Gudinna, Keramik, Konst, Kundalini, Lera, Moder Jord, Prästinna, Shakti, Tantra, Universum och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.