Hela Kvinnan

Hela Kvinnan sommaren 2023

Känner du behov av att frigöra dig från de blockeringar och mönster som håller dig tillbaka? Vill du få kontakt med din livskraft, med ditt flöde? Vill du bli sedd och hörd som den du är? Den riktiga du långt därinne i dig.

Då är du välkommen för en transformerande session med mig där du och jag tillsammans hittar tillbaka till ditt flöde genom att släppa på spänningar i din livmoder, din bäckenbotten, ditt hjärta, din kropp och i ditt sinne. Låt dig svepas med i en kraftfull healing där hela du åter får födas fram.

Jorden, luften, vattnet, elden, trumman, rösten och kroppen hjälper dig i din inre resa under sessionen. I ceremoni sker magi och ibland mirakel.

Du är välkommen att boka en tid. Jag finns i Spånga och har öppet mest hela sommaren. En session på 90 minuter kostar 1111 kronor. Du kan boka via eva@mamajord.se.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.