Om mig

11855582_10155997355205201_552628104_n

Med fötterna djupt i vår Moder Jord och huvudet långt uppe i kosmos arbetar jag utifrån Spånga, Stockholm med min medicin. Som prästinna i Moder Jords tjänst och som tempelprästinna finns jag i service till den som känner sig kallad till mig.

Hos mig kan du finna skaparkraft i min keramikateljé där du lockar fram din inre gudinna och manifesterar henne i lera.

I mitt arbetsrum/yonirum ger jag olika sessioner som Min Healing, dearmorering och tantramassage. Du och jag skapar tillsammans en trygg atmosfär utifrån den behandling du önskar få. I mina sessioner arbetar jag intuitivt så varje behandling blir en unik upplevelse, ingen är den andra lik.

Min Healing arbetar på flera plan i dig, dels fysiskt men också på olika energinivåer. I mitt yonirum ger jag också dearmorering. Dearmorering är en metod där jag trycker på olika punkter på din kropp för att du ska kunna släppa på blockeringar och spänningar. På så vis kan du få tillgång till din sexuella energi, din livskraft/prana så att den obehindrat kan strömma igenom dina energikanaler. Tantramassage är en sensuell massage där jag masserar hela din kropp. Det är en skön och nära upplevelse med mjuk beröring. Jag tar emot både kvinnor och män. Här kan du läsa mer om min tantramassage

 

 

Jag håller somatiska meditationer kombinerat med trumhealing i grupp. En somatisk meditation är en meditationsform där du får landa i din kropp, att känna att du är din kropp. Genom trumhealingen som följer får du healing genom vibrationerna från min trumma och andra instrument som jag använder i en session. Ibland håller jag mina sessioner i mina lokaler och ibland är jag någon annanstans i Stockholm eller ute i landet.

 

Hos mig erbjuds guidade meditationer, olika kurser, workshops  samt den gudinnekonst jag skapar. Hör gärna av dig om du vill boka en tid eller om du vill att jag kommer till dig och håller i en workshop eller ett evenemang.

 

 

*Varmt välkommen önskar EvaFreya Cristiansson*