Reikikurs

Jag håller kurs i Reiki I och Reiki II samt Reikimaster.

Jag är utbildad reikimaster sedan 2004. Jag har gett många behandlingar under årens lopp samt hållit utbildning i reiki I och reiki II.
Om du är nyfiken på att lära dig healing så är reiki en fin och skön healingenergi att arbeta med. Reikienergin arbetar på flera nivåer som den fysiska, psykiska, emotionella, spirituella och även på karmanivå.

Reiki I

På Reiki I lär du dig att ge healing till dig själv, du får prova på olika varianter att ge dig själv reiki. Du lär dig också att ge reiki till en annan person. Under den första kvällen blir du initierad i reiki och får tillgång till kraftsymbolen. Teori varvas med praktik under kursdagarna. Kursen hålls alltid en fredagkväll samt under hela lördagen. Jag tar emot små grupper för utbildning och jag kan också ta emot enskilda personer för utbildning. Utbildningen sker på Mama Jord i Spånga, Stockholm.

Reiki II

På Reiki II lär du dig att skicka reiki på distans. Du kan skicka till en person som befinner sig i rummet bredvid eller till en person på andra sidan jordklotet. Du får också lära dig att skicka reiki till olika situationer, tillbaka i tiden och framåt i tiden. Reiki är inte styrd av vare sig tid eller rum.