Gudinneworkshop

Moderjordgudinna

Under min tvååriga vistelse i Sydafrika (2005-2007) så hängde jag ofta i en keramikstudio nära mitt hem. Där kom gudinnan till mig som en smekning i mitt inre.  Hon viskade mjukt i mitt öra hur hon ville bli gestaltad. Jag hamnade i trans och mina händer arbetade som av sig själva. Jag hade inte mycket att säga till om utan lät bara kraften flöda genom mig och när jag så småningom vaknade till så hade jag en färdig gudinna i mina händer. Det var magiskt! Och jag visste att när jag kom hem till Sverige igen så skulle jag hålla gudinneworkshops.

Så idag i min keramikverkstad Mama Jord håller jag kurs i gudinneskapande. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att jobba i lera utan jag leder dig varsamt i din skapandeprocess.

Vi börjar med en vägledd meditation där jag leder dig in i dig själv där du öppnar dig för din egen skaparkraft och där du kanske får träffa på din gudinna som du ska skapa vid detta tillfälle. Sedan sätter du dig med en lerklump i dina händer och låter gudinnan/ditt inre vägleda dig i ditt skapande. Jag hjälper dig och övriga deltagare i ert skapande. Tillsammans möts vi i glädje och i helande samtal. Under workshopen fikar vi tillsammans i Mama Jords kök.

Här är ord från deltagare på mina workshops:

”Workshopen för att skapa sin egen gudinna är en upplevelse ingen kvinna skulle missa! Kraften i att med gemensam meditation hitta skaparkraftens urkälla och sedan låta den kanaliseras genom ens egna händer och hjärta är fantastiskt. Du gör mer än skapar i lera. Du hittar essensen av gudinnan, skötes kraft och hemligheter väntar på dig att upptäckas. En dag av magi att uppleva tillsammans med vänner och under Evas fantastiska ledning och stöd. Så enormt glad för denna dag och erfarenhet” –  Ingela, 45 år Dalarna

”Fin och mjuk start med en skön och kraftfull meditation. Tycker du är en mycket bra lärare och inspiratör. Själv kände jag så stark energi och kreativitet. En magisk dag.”
Varma hälsningar Fia