Reiki

Reikibehandling

Reiki är en metod som ger dig djup avslappning, stressreducering och smärtlindring. Känner du att du vill stressa av, bli lugn långt in i själen och landa i din kropp? Då kan reikihealing passa dig. Här får du ett tillfälle att bara ta emot helande energier i en lugn och skön miljö. Du ligger på en massagebänk under en filt med kläderna på och jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp. Det enda du behöver göra är att slappna av och ta emot de energier jag förmedlar genom mina händer.  En session tar ca 60 minuter då vi samtalar en stund innan och en stund efter själva behandlingen.

En behandling kostar 700 kr.
För att boka en tid klickar du HÄR

Reiki på distans

Jag ger också reiki på distans. Det passar dig som bor långt ifrån mig och inte har möjlighet att komma till min mottagning. Under en distansbehandling sitter jag och känner in dig samtidigt som jag med mina händer och intention skickar healing till dig. Tillsammans bestämmer vi ett klockslag då healingen ska äga rum. Helst ska du ligga ner, det är viktigt att du är lugn och stilla under själva sändningen. En distansbehandling tar ca 30 minuter. Innan behandlingen har vi antingen pratat i telefon eller via sms om vad du behöver hjälp med.

  • En distansbehandling kostar 400 kr.
  • För att boka en tid klickar du HÄR
  • När du bokar uppge distanshealing
  • Du förskottsbetalar med Swish

Varmt välkommen önskar EvaFreya!

 

Reikikurser

Jag är  reikimaster sedan 2004. Jag har gett många behandlingar under årens
lopp samt många utbildningar i reiki I och reiki II.
Om du är nyfiken på att lära dig healing så är reiki en fin och skön healingenergi att arbeta med. Reikienergin arbetar på flera nivåer som den fysiska, psykiska, emotionella och spirituella.

Reiki I
Reiki är en healingmetod vars energi jobbar med dig och din eventuella klient på flera nivåer som den fysiska kroppen och i din emotionella kropp samt bortom tid och rum. Med en reiki-initiering får du tillgång till den universella healingenergin eller vad som också kallas källan. Under kursen lär du dig handpositioner, att ge behandling till dig själv och så övar du på att ge andra reiki. Allt för att känna reikienergin i vår kropp och att träna på att känna hur det är att ge reiki till någon annan, och att få reiki av någon. Reiki är ett steg i din personliga utveckling och öppnar dig för en större och vidare känslighet inför din inre röst samt för de människor du möter och för omvärlden.

Under den första dagen blir du initierad i reiki och får tillgång till kraftsymbolen. Teori varvas med praktik under kursdagarna. Kursen hålls alltid en lördag och söndag. Jag tar emot små grupper för utbildning och jag kan också ta emot enskilda personer för utbildning. Utbildningen sker på Mama Jord i Spånga, Stockholm om inte annat anges.

Reiki II

På Reiki II lär du dig att skicka reiki på distans samt att du får tillgång till fler symboler. Du kan skicka till en person som befinner sig i rummet bredvid eller till en person på andra sidan jordklotet. Du får också lära dig att skicka reiki till olika situationer, tillbaka i tiden och framåt i tiden. Reikienergin styrs varken av tid eller rum.

Var när och hur
Alla mina reikikurser håller jag på Mama Jord i Spånga Stockholm om inte annat anges. Där finns det även två katter vilket är bra att veta om du har allergi. Jag kan även komma till din ort för att hålla en kurs. Hör av dig så pratar vi om saken.

Pris: 2500 kr
Var: Cervins väg 43 i Spånga
När: Reiki 1 lördag 9-16 och söndag 9-16.
Reiki 2 fredag kl 18-21 och lördag kl 9-15
Vad ingår: Fika båda dagarna, vegansk lunch under heldagarna, kompendium, diplom och ditt fantastiska deltagande.
Anmälan: eva@mamajord.se. När du anmäler dig får du ett välkomstbrev med vidare information.

Varmt välkommen önskar EvaFreya!

Recension från en deltagare på Reiki steg 1
Freya känns som en stor varm famn som med en lika varm och van hand leder en igenom Reikins grundprinciper och grundpositioner.
Och det var just en stark och solid grund hon gav oss att stå på och utvecklas ifrån!
Freya har en väldigt kraftfull, kärleksfull och klar energi och det är en ynnest att få utvecklas och växa i den.
Hon är lugn och lyhörd och lyckades få oss att känna oss varmt välkomna och väl omhändertagna. De bästa förutsättningarna för att vi skulle kunna och våga vara i vår egen kraft!
Det är en omskakade resa att ta till sig Reiki men det kändes som att komma hem till någon som längtat efter en.

Kärlek och tacksamhet
Felicia