Reiki

Reikibehandling

Reiki är en metod som ger dig djup avslappning, stressreducering och smärtlindring. Känner du att du vill stressa av, bli lugn långt in i själen och landa i din kropp? Då kan reikihealing passa dig. Här får du ett tillfälle att bara ta emot helande energier i en lugn och skön miljö. Du ligger på en massagebänk under en filt med kläderna på och jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp. Det enda du behöver göra är att slappna av och ta emot de energier jag förmedlar genom mina händer.  En session tar ca 60 minuter då vi samtalar en stund innan och en stund efter själva behandlingen.

En behandling kostar 850 kr.
För att boka en tid så kan du skicka ett mail till eva@mamajord.se

Reiki på distans

Jag ger också reiki på distans. Det passar dig som bor långt ifrån mig och inte har möjlighet att komma till min mottagning. Under en distansbehandling sitter jag och känner in dig samtidigt som jag med mina händer och intention skickar healing till dig. Tillsammans bestämmer vi ett klockslag då healingen ska äga rum. Helst ska du ligga ner, det är viktigt att du är lugn och stilla under själva sändningen. En distansbehandling tar ca 30 minuter. Innan behandlingen har vi antingen pratat i telefon eller via sms om vad du behöver hjälp med.

  • En distansbehandling kostar 500 kr.
  • För att boka en tid skicka ett mail till eva@mamajord.se
  • Vi bokar in ett samtal strax innan behandlingen och vi avslutar med ett samtal för att knyta ihop din upplevelse av distanshealingen.
  • Du förskottsbetalar med Swish

Recension från en distansbehandling:
Tack tack tack! Vilken otroligt kraftig healing du skickar. Känner mig så lugn och stark och balanserad igen. Och så tacksam för din hjälp.” E.N

 

Varmt välkommen önskar Eva Freja!

Reikikurser

Jag är  reikimaster sedan 2004 och under årens lopp har det blivit en del utbildningar i de olika stegen.
Om du är nyfiken på att lära dig healing så är reiki en fin och skön healingenergi att arbeta med. Reikienergin arbetar på flera nivåer som den fysiska, psykiska, emotionella och spirituella.

Reiki steg 1
Reiki är en healingmetod vars energi jobbar med dig och din eventuella klient på flera nivåer som den fysiska kroppen och i din emotionella kropp samt bortom tid och rum. Med en reiki-initiering får du tillgång till den universella healingenergin eller vad som också kallas källan. Under kursen lär du dig handpositioner, att ge behandling till dig själv och så övar du på att ge andra reiki. Allt för att känna reikienergin i vår kropp och att träna på att känna hur det är att ge reiki till någon annan, och att få reiki av någon. Reiki är ett steg i din personliga utveckling och öppnar dig för en större och vidare känslighet inför din inre röst samt för de människor du möter och för omvärlden.

Under den första dagen blir du initierad i reiki och får tillgång till kraftsymbolen. Teori varvas med praktik under kursdagarna. Kursen hålls alltid en lördag och söndag. Jag tar emot små grupper för utbildning och jag kan också ta emot enskilda personer för utbildning. Utbildningen sker på Mama Jord i Spånga, Stockholm om inte annat anges.

Pris: 3000 kr

Kurser våren 2024:  20-21/4

 

Reiki steg 2
På Reiki steg 2 lär du dig att skicka reiki på distans. Du får också två nya symboler som gör det möjligt att skicka reiki. Du övar på att skicka  reiki till din fysiska kropp, din psykiska kropp samt till en situation som kan vara dagsaktuell eller till en situation som redan har varit eller till en situation i framtiden. Du och dina kurskamrater får också öva på att skicka reiki till varandra. Att skicka reiki fungerar vare sig en person befinner sig i samma rum som du eller till någon på andra sidan jordklotet. Du får också lära dig att skicka reiki till olika situationer, tillbaka i tiden och framåt i tiden. Reikienergin styrs varken av tid eller rum. Du kommer också djupare in i dig själv, närmare din essens och på så vis höjer du din energi till en ny nivå. Teori varvas med praktik under dessa dagar. 

Pris: 3300 kr

Kurser våren 2024:

 

ReikiMaster steg 3
Om du har gått reiki steg 1 och reiki steg 2 kanske du känner att det är dags för den sista etappen i reikins grundutbildning som är reikimaster. På masterkursen fördjupar du din kontakt med reiki och höjer din energifrekvens ytterligare. Master betyder lärare och det betyder att du efter reikimasterutbildningen kan lära ut reiki till andra. Du kan hålla dina egna reikikurser.

Det vanligaste är att man går den här kursen för sin egen personliga utveckling så att man kan nå ännu djupare in i sitt eget universum. Du blir initierad till master och du kommer förmodligen att uppleva starkare energier att arbeta med i din egen personliga resa samt för att kunna hjälpa andra.

Under masterkursen går vi på djupet in i reiki. Praktik och teori varvas under tre hela dagar. Det kan vara omvälvande men det är en fantastisk resa som börjar för dig.

När du har gått reikimasterkursen hos mig är du välkommen att vara med och assistera  på mina kurser för att lära dig hur man lär ut reiki till andra.

Kursen innehåller:
ART – Avancerade Reiki Tekniker
-Aurarening
-Healingkirurgi
-Meditationer
-Reikimaster symbolerna
-Initieringar, hur de fungerar och hur man ger andra initieringar
-Reiju- en ebergipåfyllning för att rena och höja din egen och andras energi

Pris: 6000 kr.

Kurser våren  2024: 

Var när och hur

Reikikurserna hålls på Mama Jord i Spånga Stockholm om inte annat anges. Det finns katt i lokalen vilket är bra att veta om du är allergisk. Jag kan även komma till din ort för att hålla en kurs. Hör av dig så pratar vi om saken.

Var: Cervins väg 43 i Spånga
När: Reiki steg 1 lördag 10-16 och söndag 10-16.
Reiki steg 2 fredag kl 18-21 och lördag kl 10-16.
Reikimaster steg 3 fredag 10-16, lördag 10-16 och söndag 10-16.
Vad ingår: Fika alla dagarna, vegetarisk lunch under heldagarna, kompendium, diplom och ditt fantastiska deltagande.
Anmälan: eva@mamajord.se. När du anmäler dig får du ett välkomstbrev med vidare information. Vid fakturering av företag tillkommer moms.

Recensioner från deltagare på reiki steg 1
”Freya känns som en stor varm famn som med en lika varm och van hand leder en igenom Reikins grundprinciper och grundpositioner.
Och det var just en stark och solid grund hon gav oss att stå på och utvecklas ifrån!
Freya har en väldigt kraftfull, kärleksfull och klar energi och det är en ynnest att få utvecklas och växa i den.
Hon är lugn och lyhörd och lyckades få oss att känna oss varmt välkomna och väl omhändertagna. De bästa förutsättningarna för att vi skulle kunna och våga vara i vår egen kraft!
Det är en omskakade resa att ta till sig Reiki men det kändes som att komma hem till någon som längtat efter en.
Kärlek och tacksamhet”
”Felicia”

”Jag har tänkt länge att jag vill tacka dig för Rekiutbildningen. Men det känns så futtigt att bara säga tack liksom men Tack! Det är häftiga grejer det här. Jag trodde att det skulle vara ansträngande att behöva ge sig själv Reiki varje dag men tvärtom är det ju beroendeframkallande – jag mår så bra av den och känner mig så avslappnad och behaglig.” 
”Eva”

Recensioner från deltagare på Reikimasterkurs:

”Tack Eva för din fina närvaro och ditt kloka ledarskap. Så tryggt, stöttande och kärleksfullt att gå kurs hos dig.”
Eva

Nu är jag Reikimaster.  Själen sjunger och jublar. Allt som hänt denna helg vilken resa, känslorna som kommit och gått och känslor som landat. Att få vara i reikienergin är magiskt och att ge och få är himmelskt.”
Rose-Mari