Gudinneworkshop


Varmt välkommen till Mama Jord där du under en förmiddag kommer i kontakt med din inre gudinna som du sedan skapar i lera

Innan vi sätter oss i verkstan så börjar vi  med att meditera tillsammans. I meditationen kommer du i kontakt med dig själv och din skaparkraft. Kanske möter du den gudinna som vill födas ur dina händer. Vid verkstadsbordet leder jag dig varsamt i din skaparprocess. Tillsammans skapar vi varsin gudinna och möts i skratt och helande samtal. Under workshopens gång fikar vi i Mama Jords kök.

Under en lång vistelse i Sydafrika så hängde jag ofta i en keramikstudio nära mitt hem. Där en dag kom gudinnan på besök i mig som en smekning i mitt inre.  Hon viskade mjukt i mitt öra hur hon ville bli gestaltad. Jag lyssnade och hamnade i trans och mina händer arbetade som av sig själva. Jag hade inte mycket att säga till om utan lät bara kraften flöda genom mig och när jag så småningom vaknade till så hade jag en färdig gudinna i mina händer. Där och då kom en vision om en egen verkstad hemma i Sverige. Där kvinnor kunde mötas i ett mer magiskt sammanhang, i meditation och skapande. Vid min hemkomst föddes Mama Jord.

Om ni är några väninnor som vill träffas i ett annorlunda skapande sammanhang så står Mama Jord till er tjänst. Jag tar emot upp till sex deltagare för en gudinneworkshop. Kanske ni vill överraska en vän som fyller år eller ha en del av en möhippa här. Hör i så fall av er och boka in en dag i magins tecken.

Här är ord från deltagare på mina workshops:
”Workshopen för att skapa sin egen gudinna är en upplevelse ingen kvinna skulle missa! Kraften i att med gemensam meditation hitta skaparkraftens urkälla och sedan låta den kanaliseras genom ens egna händer och hjärta är fantastiskt. Du gör mer än skapar i lera. Du hittar essensen av gudinnan, skötes kraft och hemligheter väntar på dig att upptäckas. En dag av magi att uppleva tillsammans med vänner och under Evas fantastiska ledning och stöd. Så enormt glad för denna dag och erfarenhet” –  Ingela, 45 år Dalarna

”Fin och mjuk start med en skön och kraftfull meditation. Tycker du är en mycket bra lärare och inspiratör. Själv kände jag så stark energi och kreativitet. En magisk dag.”
Varma hälsningar Fia

Var: Cervins väg 43 i Spånga Stockholm
När: Kl 10.00-14.00 en lördag eller söndagsförmiddag
Pris: 850 kr inklusive material, bränning och fika
Anmälan: eva@mamajord.se eller 070-5662933

OBS! I lokalerna vistas vistas det en katt.