Måla din egen trumma!

Under den här helgen sjunker vi in i trummans vibration och magiska visdom. Tillsammans i ateljén skissar du upp ett motiv för att sedan måla det på den runda duken, ett motiv som vi i meditation har fött fram ur vårat inre. Vi trummar tillsammans, vi mediterar och låter trummans vibration smälta samman med vår egen vibration. Vi bygger ett altare där vi i slutet av helgen har en invigningsceremoni för våra vackra, starka trummor.

Detta ingår bland annat:
– Måla din trumma
– Meditation på ditt motiv
– Gemensamma trumningar
– Lär känna din trumma
– Sharing.
– Trumhealing
– Invigningsceremoni

Trumman är gjord av syntetiskt material och vi använder oss av akrylfärger. Du målar med dina händer, svamp och/eller med pensel. Det finns inga begränsningar, bara möjligheter! Jag vägleder dig med van hand i hur du kan måla din trumma. Det finns plats för sex deltagare och då fyra anmälningar har kommit blir det en kurs.Under helgen serveras det vegetarisk lunch och fika (gluten och mjölkfri).

Var: Mama Jord på Cervins väg 43 i Spånga Stockholm
När: 16-17/10-2021 kl 10-17
Pris: 4000 kr (företag plus moms) varav 500 kr i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är din garanterade plats på kursen. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud. 
Betalning: Du får info om betalningen i vändande mail då du anmält dig till evamamajord.se
OBS: Vid minsta förkylningssymptom behöver du stanna hemma.
OBS 2: Det finns katter i lokalerna!

Välkommen önskar Eva Freya!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.