Healing på distans

Idag fick jag besked om att en vän är i stor nöd. Snabbt så kopplade jag mig upp på hen genom att skicka distanshealing och i nästa andetag kände jag att jag skulle skapa ett helande altar till hen. Sagt och gjort, altaret iordningställdes i rask takt. Jag drog några runor för hen och kände att de var högst relevanta i den situation som hen befinner sig i. Ett healingaltare fungerar som en sändare, en extra utöver den healing som jag skickar på distans. På altaret placerar jag saker som fyller en mening och funktion för den situation som råder. Jag vet inte på förhand vad sändaren ska innehålla utan jag går helt på intuition. Samtidigt som healingsändaren gör sitt arbete så skickar jag kontinuerligt healing till hen. Jag litar på att universum/gudinnan/de högre makterna levererar.

Förutom att skapa healingsändare så skickar jag som sagt healing på distans. Jag ger även healing rent fysiskt och jag utbildar i healing. Mer om det kan du läsa här.

Du är välkommen att boka en tid för en healingsession.

Det här inlägget postades i Altare, Distanshealing, Erbjudande, Healing, Healingsändare, Kundalini, Universum och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.