Reikihealing grad 1 23-24/11- 2018

Är du en Body worker? Jobbar du med massage i olika former som tantramassage, klassisk massage, akupressur eller annan terapi där beröring av klienten ingår? Känner du att du har ”mer” energi eller kraft i händerna än det du ger i en session? Kanske dina klienter berättar om att de har känt energi från dina händer under en behandling och kanske du känner av energin utan att riktigt veta eller förstå vad det är. Du kanske vill förstärka din intuitiva förmåga i dina behandlingar. Då kan Reiki vara något för dig.

Reiki passar dig som är nyfiken på att lära dig healing, oavsett om du är en body worker eller inte. Alla är välkomna såklart.

Reiki är en healingmetod vars energi jobbar med dig och din klient på flera nivåer som på den fysiska kroppen och i din emotionella kropp samt bortom tid och rum. Med en reiki-initiering får du tillgång till den universella healingenergin eller vad som också kallas källan. Tillsammans under kursen lär du dig handpositioner, att ge behandling till dig själv och så övar du på att ge andra reiki. Allt för att känna reikienergin i vår kropp och att träna på att känna hur det är att ge reiki till någon annan, och att få reiki av någon. Reiki är ett steg i din personliga utveckling och öppnar dig för en större och vidare känslighet inför din inre röst samt för de människor du möter och för omvärlden.

Kursinnehåll:

  • Reikiinitiering
  • Tillgång till reikisymbolen
  • Kurskompendium
  • Ge dig själv Reiki
  • Ge någon annan Reiki
  • Reikihistoria
  • Meditationer
  • Diplom

Pris: 2500 kr. Fika på fredag och lördag samt lunch på lördagen ingår.

När: Fredag den 23/11  kl 18-21 Lördag den 24/11 kl 9-15

Var: Cervins väg 43 i Spånga.

Anmälan: Anmäl dig till eva@mamajord.se så får du mer information om kursen och hur du ska betala.

Om EvaFreya Cristiansson:

Jag är ReikiMaster sedan år 2004 och har haft många utbildningar i Reiki under åren. Jag är en van kursledare då jag också håller kurs i gudinneskapande och i keramik samt håller meditationer och trumhealing. Jag ger också sinnlig massage, min egen tantramassage samt healing. För det mesta håller jag till på Mama Jord, min kurslokal i Spånga men jag jobbar också ibland på olika ställen i Stockholm och i Sverige. 

Varmt välkommen önskar EvaFreya!

Det här inlägget postades i Erbjudande, Healing, Kurs och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.