Reikikurser hos Mama Jord

Vill du lära dig hur man ger healing? Är du nyfiken på reiki?

Mama Jord har kurs i alla steg i reiki nu i höst. Vill du lära dig reiki från grunden eller bygga på din kunskap med steg två där du lär dig att skicka reiki på distans eller steg tre där du blir reikimaster och själv kan lära ut denna gamla healingteknik?

Reiki är inte bara ett sätt att hela dig själv eller andra med fysisk beröring utan det är också ett sätt att hela ditt inre jag. På en reikikurs höjer du din energifrekvens och får tillgång till dina inre djup. Reiki är personlig utveckling och genom en reikiinitiering renar och rensar du ditt energisystem så att du kan upptäcka ny information som du och din kropp bär på. Efter en reikikurs är det många som upplever ett ökat positivt flöde i sitt liv. De får kraft att ta itu med saker som tidigare har legat som ett hinder. En större glädje till livet och en djupare förståelse för omvärlden.

Så här skrev en deltagare till mig efter hon gått reiki steg 1:
Jag har tänkt länge att jag vill tacka dig för Rekiutbildningen. Men det känns så futtigt att bara säga tack liksom men Tack! Det är häftiga grejer det här. Jag trodde att det skulle vara ansträngande att behöva ge sig själv Reiki varje dag men tvärtom är det ju beroendeframkallande – jag mår så bra av den och känner mig så avslappnad och behaglig. ”Eva”

Välkommen att anmäla dig till en av mina kurser på eva@mamajord.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.