Måla din egen trumma!

Kom till Mama Jord och måla en trumma!
Under den här helgen sjunker vi in i trummans vibration och magiska visdom. Tillsammans i ateljén målar vi ett motiv på den runda duken, ett motiv som vi i en gemensam meditation har fött fram ur vårat inre. Vi trummar tillsammans, vi mediterar och låter trummans vibration bli en helande kraft för alla och en var. Vi bygger också ett altare där vi i slutet av helgen har en invigningsceremoni för våra vackra, starka och högst personliga trummor.

Under helgen använder vi oss av sharingcirkel, där man en i taget får uttrycka det som känns inom sig utan att någon avbryter, replikerar, försöker ge en lösning eller något annat som kan störa processen vi alla befinner oss i. Om man vill säga något till den som just har talat så ber man om lov efter att hon eller han har talat klart.

Trumman är gjord av syntetiskt material och vi använder oss av akrylfärger. Du kan måla med dina händer, svamp och/eller med pensel. Det finns inga begränsningar, bara möjligheter! Jag vägleder dig med van hand i hur du kan måla din trumma. Du har också möjlighet att under helgen köpa en unikt handgjord trumpinne till din trumma.

Under denna helg sker följande:
(med reservation för att gruppen är levande och således kan vad som helst mer än detta tillkomma)

– Meditation på ditt motiv.
– Gemensam trumning.
– Måla din trumma.
– Sharing.
– Invigningsceremoni.
– Trumma och färger ingår i priset och likaså lunch och fika under båda dagarna .

Denna magiska helg pågår kl 10-17 lördag och söndag och kostar 3000 kr. Du kan Swisha till: 070-5662933. Anmälan gör du till eva@mamajord.se. Mama Jord finns på Cervins väg 43 i Spånga. Jag tar max emot 5 deltagare!

Varmt välkommen önskar EvaFreya Cristiansson

Det här inlägget postades i Altare, Energier, Gudinna, Konst, Kunder, Kurs, Moder Jord, Prästinna, Trumkonst, trummor, Trumpinne, Universum och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.