Reikikurs i Kungsör

 

Är du nyfiken på healing, hur man gör och hur det känns? Du kanske jobbar med människor eller är konstnär och känner att du vill fördjupa dig i ditt arbete och att du har mer energi att ge än det du redan ger ut till dina klienter. Då kan Reiki vara något för dig, reikihealing kan vara en väg för dig personligen och för din verksamhet. Reiki är ett sätt att fördjupa dig i ditt energiarbete och din egen personliga utveckling.

Att lära sig reiki och få tillgång till dess energifrekvens är också ett fint sätt att utvecklas med sin partner. Att båda går en reikikurs stärker samhörigheten och öppnar för djupare kontakt. Om en av er har gått reiki 1 tidigare får du gå kursen för halva priset och din partner betalar fullt pris.

Reiki bidrar till djup avslappning, stressreducering och smärtlindring samt personlig utveckling.
Du kan ge Reiki till dig själv och till andra – både människor och djur efter att ha gått kurs i Reiki.
Under kursen lär du dig handpositioner, att ge behandling till dig själv och så övar du på att ge andra reiki. Allt för att känna reikienergin i din kropp och att träna på att känna hur det är att ge reiki till någon annan, och att få reiki av någon. Reiki är ett steg i din personliga utveckling och öppnar dig för en större och vidare känslighet inför din inre röst samt för de människor och djur du möter och för omvärlden.

Kursinnehåll:
Reikiinitiering
Tillgång till reikisymbolen
Ge dig själv Reiki
Ge någon annan Reiki
Reikihistoria
Meditationer
Kurskompendium
Diplom

Pris: 2500 kr varav 500 i anmälningsavgift. I priset ingår vegetarisk lunch och fika för båda dagarna.
När: Lördag 16/11 kl 10.00-16.00 och söndag 17/11 kl 10.00-16.00
Var: Villa Wingarhed, Bygatan 6, 73636 Kungsör
Anmälan: Anmäl dig till eva@mamajord.se så får du mer information om kursen och hur du ska betala.

Jag är ReikiMaster sedan år 2004 och har haft många utbildningar i Reiki under åren. Jag är en van kursledare då jag också håller kurs i gudinneskapande och i keramik samt håller meditationer och trumhealing. Jag ger också sinnlig tantrisk massage samt healing. För det mesta håller jag till på Mama Jord, min kurslokal i Spånga men jag jobbar också ibland på olika ställen i Stockholm och i Sverige.

Ord från tidigare deltagare:
”Jag gick Reiki 1 hos Eva och kan varmt rekommendera hennes kurser. Eva är en mycket närvarande person med ett stort hjärta och gedigna kunskaper om energier och helande. Hos henne känner du dig trygg och är välkommen precis som du är.”

”Freya känns som en stor varm famn som med en lika varm och van hand leder en igenom Reikins grundprinciper och grundpositioner.
Och det var just en stark och solid grund hon gav oss att stå på och utvecklas ifrån!
Freya har en väldigt kraftfull, kärleksfull och klar energi och det är en ynnest att få utvecklas och växa i den.
Hon är lugn och lyhörd och lyckades få oss att känna oss varmt välkomna och väl omhändertagna. De bästa förutsättningarna för att vi skulle kunna och våga vara i vår egen kraft!
Det är en omskakade resa att ta till sig Reiki men det kändes som att komma hem till någon som längtat efter en.
Kärlek och tacksamhet
Felicia ”

Varmt välkommen önskar EvaFreya!

Här är länken till eventet på Face Book

https://www.facebook.com/events/223125115305518/?event_time_id=223125121972184

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.