Trummor!

Det är helt fantastiskt. Som ur ingenstans ville jag börja måla på trummor. Jag hade en liten trumma sedan länge som jag inte riktigt visste vad jag skulle ha den till. Men en dag i vår sköna försommar åkte jag till Kungsör för att bygga en labyrint på Villa Wingarhed

Där föddes min längtan till att måla motiv på trummor. I alla fall på min trumma. I min verkstad växte detta motiv fram, ganska snabbt, och landade på trumskinnet. Då ringde min goda vän och berättade att hon ville låna min trumma för att hon skulle åka till Glastonbury över sommarsolståndet. Vad hon inte visste var att jag just hade målat sagda trumma. Det blev så att hon tog med sig trumman och på självaste The Tor invigdes trumman på sommarsolståndet. Och nu har den fått ett hem. Utan att jag hade tänkt sälja den så blev den såld snabbare än snabbast.

Jag fick blodad tand och beställde genast två nya trummor. Utan att ha en susning om vilka motiv de skulle få. Genast då de kom så började jag att måla. Jag började med bakgrunden. En blev blå och en blev i eldfärgerna. Och så trädde själva motivet fram till den eldfärgade, så det var bara att hålla i penseln och låta den svepa över det spända skinnet. Och innan den var helt klar så blev den såld. Till Australien! Där ska hon få verka som en helande länk till den feminina kraften. Mitt i Australien nära Uluru, det heliga röda berget.

 

”Donna with her drum”

Nu har jag bara den blåa trumman kvar. Och den är redan tingad innan jag ens har börjat med motivet…

Till varje trumma kommer också en trumpinne som jag själv har karvat och lindat. Av plockade pinnar, tygrester och fjädrar som finns i mina gömmor skapar jag en unik trumpinne till varje trumma jag målar.

Jag känner mig välsignad och så väldigt glad. Jag hade inte en aning om att mina trummor skulle bli så väl mottagna. Jag kunde inte ana att någon skulle vilja ha dem. Men så är det. Mina trummor hittar sina ägare runt om i världen.

Tack…

 

 

Det här inlägget postades i Australien, Distanshealing, Energier, Gudinna, Healing, Healingsändare, Helande labyrint, Helig geometri, Konst, Kundalini, Kunder, Kungsör, Labyrint, Moder Jord, Okategoriserade, Prästinna, Shakti, Tankar, Trumkonst, trummor, Trumpinne, Universum och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.