Keramikkurs

 

Keramikkurs hos Mama Jord!

imageKeramik för nybörjare men även för dig som har vana. Kom och lär dig grunderna i att skapa i keramik. Ringla, kavla och skulptera. Begränsat antal platser. Vi träffas en kväll i veckan hos Mama Jord Cervins väg 43 i Spånga. Skicka din anmälan till eva@mamajord.se

Keramikkurser hos Mama Jord i Bromsten Spånga våren 2024

Keramikkurs tisdagar 8 gånger, 3500 kronor.
Kursstart
kl. 18.30-21.00

Jag tar emot sex personer i verkstan. Det finns två rum så ni kan sprida ut er. Du får individuell hjälp så kursen passar för dig som är nybörjare såväl som mer erfaren. Du jobbar utifrån din egen fantasi och förutsättning. I verkstan finns det mycket att titta på som kan ge inspiration. Vi går igenom grundteknikerna i keramik så som kavling, tumning och ringling. 

Frånvaro av olika orsaker ersätts inte vare sig med pengar eller tid.

I priset ingår allt material samt fika. 

 

Keramikkurs torsdagar 8 gånger, 3500 kronor.
Kursstart
kl. 18.30-21.00

Jag tar emot sex personer i verkstan. Det finns två rum att arbeta i så ni kan sprida ut er. Du får individuell hjälp så kursen passar för nybörjare såväl som mer erfaren. Du jobbar utifrån din egen fantasi och förutsättning. I verkstan finns det mycket att titta på som kan ge inspiration. Vi går igenom grundteknikerna i keramik så som kavling, tumning och ringling.

I priset ingår allt material samt fika.