Hela Kvinnan

Välkommen till Hela Kvinnan.

Hela Kvinnan är en behandlingsmetod som främst uttrycker sig i en djupgående healing. Med lugna inkännande händer håller jag ditt kropp. Mjuka skakningar vaggar dig och min röst tar dig bortom tid och rum.
Jag hjälper kvinnor att bli mera dem själva, att låta dem föda fram hela sig. Att stödja dem i att släppa det som inte längre är fruktsamt i sitt liv. Jag är tantramassageterapeut, kvinnodoula och healer och med de redskapen hjälper jag dig att förlösa dig, till att bli Hela Kvinnan.

Den här sessionen är för dig som är kvinna och den tar dig på en resa in i dig, in i din livmoder, din essens. Hos mig får du vila i min och i Moder Jords trygga famn. Healingen är för att hjälpa dig att släppa de sår och blockeringar du bär i din livmoder, hon som fött barn, släppt ofullgångna barn och aborterat barn. Släppa alla dessa ja du sagt när du egentligen har velat säga nej. Släppa alla de spänningar och blockeringar som kan sitta varsomhelst i din kropp. Jag jobbar energimässigt med dina portaler som är din livmoder, ditt hjärta och ditt tredje öga. Under healingen känner du hur spänningar släpper i ditt inre. Hur du frigör dig från gamla mönster som hindrat dig från att vara du fullt ut. Trauman kommer upp till ytan för att synliggöras och släppas. I min roll som kvinnodoula finns jag här för att förlösa dig till att bli ännu mer levande i dig och i dina uttryck.

Men hjälp av min trumma och andra instrument vibrerar du i urljudet som hjälper dig att läka. Jag guidar dig i meditation där du kommer i kontakt med Moder Jord och ditt djupa inre. Mina händer vaggar dig loss ur dina invanda göranden och tänkanden. Med magiska symboler förstärker jag vägen till din läkning. Mjuka händer berör din kropp, kraftfulla symboler ristas i ditt energifält och en trygg famn håller dig. Du är en annan jag och tillsammans skapar vi ett heligt rum där vi ärar och föder Hela Kvinnan. 

En behandling kostar 1222 kronor. Sessionen är på 90 minuter.
För att boka en tid kan du maila till eva@mamajord.se

Välkommen önskar Freja!