Gudinneworkshop


-Varmt välkommen till Mama Jord där du under en förmiddag kommer i kontakt med din inre gudinna som du sedan skapar i lera-

Innan vi sätter oss i verkstan så börjar vi dagen med att meditera tillsammans. I meditationen kommer du i kontakt med dig själv och din skaparkraft. Kanske du möter den gudinna som vill födas ur dina händer. Vid verkstadsbordet leder jag dig varsamt i din skaparprocess. Tillsammans föder vi fram varsin gudinna och möts i skratt och helande samtal. Under workshopens gång fikar vi i Mama Jords kök.

 

Under min tvååriga vistelse i Sydafrika (2005-2007) så hängde jag ofta i en keramikstudio nära mitt hem. Där kom gudinnan till mig som en smekning i mitt inre.  Hon viskade mjukt i mitt öra hur hon ville bli gestaltad. Jag hamnade i trans och mina händer arbetade som av sig själva. Jag hade inte mycket att säga till om utan lät bara kraften flöda genom mig och när jag så småningom vaknade till så hade jag en färdig gudinna i mina händer. Det var magiskt! Och jag visste att när jag kom hem till Sverige igen så skulle jag hålla gudinneworkshops!

 

Här är ord från deltagare på mina workshops:

”Workshopen för att skapa sin egen gudinna är en upplevelse ingen kvinna skulle missa! Kraften i att med gemensam meditation hitta skaparkraftens urkälla och sedan låta den kanaliseras genom ens egna händer och hjärta är fantastiskt. Du gör mer än skapar i lera. Du hittar essensen av gudinnan, skötes kraft och hemligheter väntar på dig att upptäckas. En dag av magi att uppleva tillsammans med vänner och under Evas fantastiska ledning och stöd. Så enormt glad för denna dag och erfarenhet” –  Ingela, 45 år Dalarna

”Fin och mjuk start med en skön och kraftfull meditation. Tycker du är en mycket bra lärare och inspiratör. Själv kände jag så stark energi och kreativitet. En magisk dag.”
Varma hälsningar Fia

Var: Cervins väg 43 i Spånga Stockholm
När: Kl 10.00-14.00 en lördag eller söndagsförmiddag
Pris: 750 kr inklusive material, bränning och fika
Anmälan: eva@mamajord.se eller 070-5662933

I lokalerna vistas det för närvarande två mycket snälla katter.