Nordisk Häxkonst 2024

Under januaris fullmåne 2024 startar kursen i Nordisk Häxkonst på Mama Jord för att avslutas i november fyra träffar senare.

Om du är intresserad av häxkonst och magi i nordisk tappning är detta en kurs för dig. Här får du bekanta dig med de fyra väderstrecken, hur man bygger ett altare, hur man håller en ceremoni, du får lära känna de nordiska gudinnorna, sjunga sånger till Gudinnan och Moder Jord, utforska olika tekniker att resa i ditt inre, skapa häxans verktyg i verkstan, olika sätt att spå, känna in energier i naturen och örternas magi.Vi gör en djupdykning in i vårt inre via meditationer och olika andningsövningar. Vi kommer också att lära oss att känna in och lyssna på vad träden och stenarna har att förtälja. Vi gör en uteseta. Vi skapar ett divinationsset i Mama Jords verkstad. Vi sjunger in runorna i vårt system. Vi smakar på vinden, lyssnar på elden, andas i jorden och helas i vattnet. Vi hyllar gudinnan som bor i oss, vi hyllar oss själva och vi hyllar allas våra döttrar, systrar, mödrar och förmödrar. Vi lyssnar in vårt hjärtas röst och vilar i Moder Jords kärleksfulla famn. Vi känner pulsen i vår livmoder och vi lyssnar på trumman som tar oss på stigar djupt inne i oss själva. Vi gräver där vi står i vår nordiska mylla.

Det här kan hända under en helg:
Meditation 
Trumresa
Skapande i olika material
Besöka kraftplatser
Vandringar i naturen
Ceremonier inomhus och utomhus
Att bygga ett altare
Sjunga och dansa
Trumma
Leka och busa

Under dessa fyra helger jobbar vi i häxans och gudinnans energier:
26-28/1
26-28/4
9-11/8
8-10/11

Kursen kostar 22000 kronor. Anmälningsavgiften är 2000 kr. När du betalar anmälningsavgiften är du garanterad en plats på kursen. Det finns möjlighet till delbetalning. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Vid anmälan binder du dig till alla 4 helgerna. Om du hoppar av kursen debiteras du hela kursbeloppet. Är du ett företag debiteras moms på beloppet. I priset ingår lunch och middag, fika och allt material vi jobbar med. Sista anmälningsdag är den 22/12-2023. Vi håller till på Mama Jord i Spånga Stockholm. OBS! Det bor en katt på Mama Jord.

Tiderna är:
Fredag kl 18-22
Lördag kl 10-20
Söndag kl 10-16

Skicka din anmälan till eva@mamajord.se.

Varmt välkommen önskar Freja Cristiansson 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.