Trummor

Trumman jag målar på är i syntetskinn vilket möjliggör att du kan trumma i vilket väder som helst. Du behöver inte tänka på att du måste värma den under tiden du använder den. Ljudet är dovt och behagligt. Jag målar med akrylfärg fritt ur mitt hjärta. Jag gör också trumpinnen själv, av pinnar jag hittar i skogen samt skumgummi och filt. Kanske pryder jag den med fjädrar eller med något annat vackert. Av de trummor jag hittills har målat har alla en egen berättelse…

Mina trummor kostar 3000kr plus frakt och skickas i sin orginalkartong.

Lite längre fram kommer jag att hålla helgworkshops där du får måla din egen trumma. Mer information kommer senare om det.

 

Labyrinten

Trumman blev invigd på The Tor i Avalon under
Midsommarsolståndet 2019

                 _____________________________________________________

Mother Earth,
Som innan hon hade torkat blev såld till Australien där hon också kommer att få vara med i healing och kraftarbete vid Uluru.

Medföljande trumpinne

                  ____________________________________________________

The Kundalini Kiss,
Hon blev såld innan jag ens hade börjat måla motivet. Den blivande ägaren tvekade inte en sekund  då jag berättade om vad jag ville måla och om symboliken i hela bildkompositionen.


 

The Spirit Wolf
Trumman som jag gjorde på beställning till Dirk i Wien Österrike. Han skulle ha den på sin Shamankurs i mitten på september 2020. Och så blev det!

Trumpinnen som jag karvat och klätt med vargpäls…

Dirk med sin shamantrumma