Röster om mig

Trumhealing
”När Eva Freya blir ett med trumman så guidar hon så otroligt intuitivt & varsamt och samtidigt med en tydlig trygghet mig rakt in i mig själv. Jag sjunker in i djup healing i samtliga lager av min kropp och mitt väsen och trummans kraft sitter kvar flera dar. Väcker längtan och kraft till liv och hjälper mig släppa taget om sådant jag behöver rensa undan. Det kommer i drömmar, visioner, och faktiska händelser lång tid efteråt som jag kopplar till det som sker under trumhealingen. Jag uppskattar jättemycket Evas inkännande sätt att vägleda genom resan, där hon använder sig av inte bara trumman utan också andra ljud, vibrationer och beröring, som fördjupar läkningsprocessen. Att vi efteråt i gruppen får dela våra inre upplevelser är också en mycket betydelsefull del av hela sessionen.”
J.E 2017

”I ett hav av ljud, vilar jag trygg i EvaFreyas rum. Skallran, trumman och ljudet av regn för mig tillbaka till svunna världar och bortglömda liv. Låter mig hämta och återta kraften ur den jag en gång var. Tack EvaFreya, för alltid magiskt”
E.G 2017

Gudinneworkshop
”Workshopen för att skapa sin egen gudinna är en upplevelse ingen kvinna skulle missa! Kraften i att med gemensam meditation hitta skaparkraftens urkälla och sedan låta den kanaliseras genom ens egna händer och hjärta är fantastiskt. Du gör mer än skapar i lera. Du hittar essensen av gudinnan, skötets kraft och hemligheter väntar på dig att upptäckas. En dag av magi att uppleva tillsammans med vänner och under Evas fantastiska ledning och stöd. Så enormt glad för denna dag och erfarenhet” –  Ingela, 45 år Dalarna, 2016

”Fin och mjuk start med en skön och kraftfull meditation. Tycker du är en mycket bra lärare och inspiratör. Själv kände jag så stark energi och kreativitet. En magisk dag.”
Varma hälsningar Fia, 2016

Reiki steg 1
Freya känns som en stor varm famn som med en lika varm och van hand leder en igenom Reikins grundprinciper och grundpositioner.
Och det var just en stark och solid grund hon gav oss att stå på och utvecklas ifrån!
Freya har en väldigt kraftfull, kärleksfull och klar energi och det är en ynnest att få utvecklas och växa i den.
Hon är lugn och lyhörd och lyckades få oss att känna oss varmt välkomna och väl omhändertagna. De bästa förutsättningarna för att vi skulle kunna och våga vara i vår egen kraft!
Det är en omskakade resa att ta till sig Reiki men det kändes som att komma hem till någon som längtat efter en.”

Kärlek och tacksamhet
Felicia