Om mig


Med fötterna i Moder Jord och huvudet uppe i kosmos arbetar jag utifrån Spånga med min medicin. Som prästinna i Moder Jords tjänst och som häxa, healer, hukbadsväkterska och soul potter är jag i service till den som känner sig kallad till mig.

Hos mig kan du finna skaparkraft i min keramikateljé där du lockar fram din inre gudinna och manifesterar henne i lera. Eller gå en vanlig keramikkurs en kväll i veckan.

Jag ger olika sessioner i reikihealing, shamansk healing, hukbad och Hela Kvinnan. Du och jag skapar tillsammans en trygg atmosfär utifrån den behandling du önskar få. I mina sessioner arbetar jag intuitivt så varje behandling blir en unik upplevelse.

Reikihealing är en japansk healingmetod som ger dig djup avslappning och är både smärt och stressreducerande. I reiki lägger jag mina händer på din kropp i ett förutsbestämt flöde. Shamansk healing är en intuitiv healing  där jag arbetar med mina händer på din kropp samt med olika instrument som trumma, skallra och pinglor. Jag använder också min röst på olika sätt i behandlingen. Under en healingsession arbetar på flera plan i dig, både fysiskt och på olika energinivåer.

Jag håller somatiska meditationer kombinerat med trumhealing i grupp. En somatisk meditation är en meditationsform där du får landa i din kropp, att känna att du är din kropp. Genom trumhealingen som följer får du healing genom vibrationerna från min trumma och andra instrument som jag använder i en session. Ibland håller jag mina sessioner i mina lokaler och ibland är jag någon annanstans i Stockholm eller ute i landet.

Hos mig erbjuds guidade meditationer, olika kurser, workshops  samt den gudinnekonst jag skapar. Hör gärna av dig om du vill boka en tid eller om du vill att jag kommer till dig och håller i en workshop eller ett evenemang.

*Varmt välkommen önskar Eva Freja Cristiansson*