Kurs i Rekihealing steg 1

Kurs i Reikihealing på Shine Café 13-14 april!

Är du nyfiken på healing, hur man gör och hur det känns? Du kanske är kroppsterapeut, ljusarbetare, coach eller samtalsterapeut och känner du att du har mer energi att ge än det du redan ger ut till dina klienter. Då kan Reiki vara något för dig, reikihealing kan vara en väg för dig personligen och för din verksamhet. Ett sätt att fördjupa dig i energiarbete och din egen personliga utveckling.

Reiki är en healingmetod vars energi jobbar med dig och din klient på flera nivåer som på den fysiska kroppen och i din emotionella kropp samt bortom tid och rum. Med en reiki-initiering får du tillgång till den universella healingenergin eller vad som också kallas källan. Tillsammans under kursen lär du dig handpositioner, att ge behandling till dig själv och så övar du på att ge andra reiki. Allt för att känna reikienergin i vår kropp och att träna på att känna hur det är att ge reiki till någon annan, och att få reiki av någon. Reiki är ett steg i din  personliga utveckling och öppnar dig för en större och vidare känslighet inför din inre röst samt för de människor och djur du möter och för omvärlden.

Den här gången har jag förmånen att hålla kursen på Shine Café, Kvarngatan 20 på södermalm i Stockholm för max 6 deltagare.

Kursinnehåll:
Reikiinitiering
Tillgång till reikisymbolen
Ge dig själv Reiki
Ge någon annan Reiki
Reikihistoria
Meditationer
Kurskompendium
Diplom

Pris: 2500 kr varav 500 i anmälningsavgift. I priset ingår frukost, lunch och fika för båda dagarna. Frukosten serveras kl 9.30 båda morgnarna.
När: Lördag 13/4 kl 10.00-16.00 och söndag 14/4 kl 10.00-16.00
Var: Shine Café & Holistic center på Kvarngatan 20 i Stockholm
Anmälan: Anmäl dig till eva@mamajord.se så får du mer information om kursen och hur du ska betala. Jag tar max 6 deltagare. 

Om Freya Cristiansson:
Jag är ReikiMaster sedan år 2004 och har haft många utbildningar i Reiki under åren. Jag är en van kursledare då jag också håller kurs i gudinneskapande och i keramik samt håller meditationer och trumhealing. Jag ger också sinnlig tantrisk massage samt healing. För det mesta håller jag till på Mama Jord, min kurslokal i Spånga men jag jobbar också ibland på olika ställen i Stockholm och i Sverige.

Det här inlägget postades i Distanshealing, Erbjudande, Healing, Healingsändare, Kurs och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.