Vernissage och ljudhealing med somatisk mediation

Nu ställer jag ut mina tavlor på Shine Café på Kvarngatan 20 i Stockholm. Mitt skapande tog mig denna gången in i shamanens värld parallellt med Buddha. Jag har mina tavlor här under hela mars med vernissage den 9:e mars kl 14.00. Kom in och njut av Sagas goda mat och fika och titta runt på mina shaman/gudinnetavlor samt den visa Buddhan.
❤️Varmt välkommen önskar EvaFreya❤️

Samma dag händer även detta på Shine Café!

Välkommen att delta i en somatisk meditation följd av ljudhealing. Freya från Mama Jord guidar dig i en kroppsmeditation där du sjunker ner i djup avslappning. Direkt efter meditationen börjar Freya använda sina olika instrument, du får healing av Freyas olika instrument samt hennes röst. Freya jobbar helt intuitivt med sina instrument. Under hela sessionen ligger du ner och bara tar emot det som kommer till dig.

Efteråt kan du chilla på Shine med en te och en god kaka eller en vegansk lunch. Om du stannar kvar en stund kan du också vara med på Freyas vernissage som börjar kl 14.00.

Pris: 300 kr
Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till eva@mamajord.se
Tid: 9/3-2019 kl 10.00-13.00
Var: Shine Café på Kvarngatan 22 i Stockholm
Jag tar emot max 10 deltagare, så först till kvarn…

♥ Varmt välkommen önskar Freya ♥

Det här inlägget postades i Erbjudande, Healing, Konst, Utställning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.