Kurs i Nordisk Häxkonst 2022

Under februaris fullmåne 2022 startar kursen i Nordisk Häxkonst på Mama Jord för att sluta under Allhelgonahelgens fullmåne fyra träffar senare. 

Om du är intresserad av häxkonst och magi i nordisk tappning är detta en kurs för dig. Här får du bekanta dig med de fyra väderstrecken, hur man bygger ett altare, sjunga sånger till Gudinnan och Moder Jord, prova olika tekniker att resa i ditt inre, skapa häx och gudinnesaker i verkstan, olika sätt att spå, känna in energier i naturen och örternas magi.

Vi gör en djupdykning in i vårt inre via meditationer och olika andningsövningar. vi kommer också att lära oss att känna in och lyssna på vad träden och stenarna har att förtälja. Vi gör en uteseta. Vi skapar ett divinationsset i Mama Jords verkstad. Vi sjunger in runorna i vårt system. Vi smakar på vinden, lyssnar på elden, andas i jorden och helas i vattnet. Vi hyllar gudinnan som bor i oss, vi hyllar oss själva och vi hyllar alla våra döttrar, systrar, mödrar och förmödrar. Vi lyssnar in vårt hjärtas röst och vilar i Moder Jords kärleksfulla famn. Vi lyssnar på trumman som tar oss på stigar djupt inne i oss själva. 

Under dessa fyra helger jobbar vi i häxans och gudinnans energier:

  • 11-13/2 – Norr – I jorden du håller oss
  • 13-15/5 – Öster – I luften du friar oss
  • 12-14/8 – Söder – I elden du renar oss
  • 4-6/11 –  Väster – I vattnet du helar oss

Välkommen med din anmälan till eva@mamajord.se.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.