Reikimaster

-ReikiMaster-
Sista steget i din Reikiutbildning

Välkommen till en helg på tre dagar där du får lära dig allt du behöver veta inför din roll som ReikiMaster. Du kanske själv vill hålla kurser i Reiki eller så vill du gå sista steget för din egen personliga utveckling. Vad du än väljer så blir det rätt för dig. Under dessa tre dagar får du masterinitieringen så att du kan börja träna på att ge initieringar i alla tre stegen samt Reijuinitieringen. Du lär dig healingkirurgi och andra sätt att hela på. Vi mediterar och har samtal om att vara en reikimaster idag.

Har du gått Reiki ett och Reiki två så är du välkommen att anmäla dig till eva@mamajord.se Då får du ett välkomstbrev och vidare instruktioner och när var och hur samt betalning. Kursen är på tre hela dagar och kostar 6000 kronor. Moms tillkommer om du är ett företag. Kursen hålls på Mama Jord i Spånga. Det finns katter i lokalen. Det serveras vegetarisk lunch under alla dagarna samt fika. Har du några allergier så meddela det i ditt anmälningsmail.

Kursen hålls fredagen den 30:e oktober till söndagen den 1:a november kl 10-16 alla tre dagarna på Cervins väg 43 i Spånga.

”Tack finaste Freya! ?
Det var en fantastisk helg bättre än jag hade kunnat föreställa mig! ❤️?❤️ Att bli ReikiMaster är det finaste och kraftfullaste andliga utveckling jag har upplevt på så kort tid ??”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.