Reiki på distans

 Är du stressad över världsläget? Vill du boosta ditt fysiska likaväl som ditt psykiska immunförsvar? Är du rädd att träffa en fysisk terapeut?

Då kan healing på distans vara en lösning då du ligger hemma och tar emot den energi som jag skickar dig. Innan pratar vi på telefon om vad du behöver hjälp med samt bestämmer en tid som passar. Behandlingen tar ca 30 minuter och fungerar lika bra som ett fysiskt möte. Efter behandlingen har vi ett samtal.

Reiki är stressreducerande samt avslappnande och ger dig en skön känsla i hela din kropp och i ditt energisystem. Har du många jobbiga och stökiga tankar är reiki ett bra sätt att få det lugnt i huvudet. Och om du känner ångest dämpar reiki din känsla av uppgivenhet och vilsenhet. Reiki fungerar också bra om du har en fysisk smärta någonstans i din kropp.

Just nu har jag ett bra pris på min distanshealing, endast 350 kr för 30 minuter. Du betalar med swish innan behandlingen. Kontakta mig på eva@mamajord.se så bokar vi en tid.

Välkommen önskar EvaFreya!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.