Labyrintbygge i Kungsör

 

För några veckor sedan var jag i Kungsör, på Villa Wingarhed och hade konstutställning under en helg. Och då jag spatserade på tomten tillhörande villan så kände jag att här skulle jag kunna bygga en helande labyrint. Jag pratade med ägarna och strax var de med på noterna. Så under konsthelgen kände jag in gräsmattan och hittade platsen där labyrinten skulle byggas. Jag letade upp några stenar och hämtade en Mama Jordgudinna från utställningen och påbörjade bygget. Det hela startade med en ceremoni där på gräsmattan då jag bad och sjöng för Moder Jord för att förbereda henne och platsen inför den kommande labyrinten. En av konstnärerna från konstutställningen var med mig under min spontana ceremoni och det hela blev väldigt starkt, känslosamt och mycket vackert. 

 

Nu på lördag den 15:e juni åker jag tillbaka till Kungsör och påbörjar bygget av den helande labyrinten. Jag kommer att bygga den i sten och den kommer att bli stor, såpass stor att folk ska kunna gå i den och sitta i mitten och meditera om de vill. Men innan den börjar att användas ska jag initiera/koppla upp den till Moder Jords helande energier. Således kommer det att ur mitten av labyrinten pulsera upp växt och livskraft från självaste Moder Jord. 

Det här inlägget postades i Altare, Healing, Helande labyrint, Helig geometri, Konst, Kundalini, Kungsör, Labyrint, Moder Jord, Prästinna, Universum och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.