Utställning på Yogini 1/4-2017

Välkommen på vernissage!

Nu i vår ställer jag ut min konst i den personliga, varma yogastudion Yogini i Bromma. På väggarna kommer mina tavlor att hänga och på hyllor och prång står mina skulpturer. Jag känner att min konst kommer att trivas i lokaler där människor jobbar med sin kropp och själ. I en asana kan man vila sin blick på en tavla och finna sitt inre lugn.

Under årens lopp har Eva Freya/Mama Jord formats av gudinnans ständiga närvaro. Eva berättar: ”Hon viskar i mitt öra, hon bor i min kropp och jag dansar hennes dans. Tillsammans blir vi ett, gudinnan och jag. I allt detta får också du plats. Som betraktare blir du medskapare och också ett med gudinnan. Välkommen att se min konst på Yogini!”

Yogini anordnar en Vårfestival helgen den 31/3-1/4. Samtidigt är det vernissage med min konst.

Tid: Vernissage 1:a april kl 14.00. Med smygstart redan fredagen den 31: mars kl. 18.00 i samband med en dans och trumhealingworkshop som inleder festivalen.
Plats: Yogini i Bromma. www.yogini.nu https://www.facebook.com/events/1608240572525832/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1487611825194702

PS. Min konst kommer att hänga på Yogini under en längre tid. Så om du vill komma och titta en annan dag kan du bara komma dit eller kontakta mig så vi kan mötas på plats för personlig visning.

Du hittar Yogini på Alviksvägen 43 i Bromma

Varmt välkommen önskar EvaFreya