Yoni och lingam-dearmorering

Yonidearmorering

IMG_1051

Många kvinnor upplever att de inte har så mycket känsel i sin yoni/vagina, det är som att slidväggarna är stumma. En Yoni-dearmorering hjälper dig att återfå din känslighet i hela din yoni och får dig att njuta ännu mer och djupare av omslutande sex plus att det kan ge dig upplevelsen av att få fler olika slags vaginala orgasmer.

En yoni-dearmorering hjälper dig att åter hitta din feminina kraft och din kvinnlighet samt vetskapen om att din kropp och din sexualitet är helig. Du blir stärkt i din självkänsla, ditt egenvärde och i kärleken till dig själv.

När du avlägsnar blockeringar, skuld, skam och gamla beteendemönster som inte längre tjänar dig kan du få en mer kärleksfull inställning till din kropp. Tillsammans får vi dina blockeringar, eventuella skuld och skamkänslor samt dina gamla beteendemönster att släppa så att du får ett mer fritt flöde i din fysiska kropp och i din energikropp för ett fortsatt liv i glädje och lust över just dig.

Yoni-dearmorering är en triggerpunktsmassage utanpå och i din yoni. Jag  trycker på punkter på din mage,  på pubesbenet och i ljumskarna. Sedan masserar jag blygdläpparna för att sedan trycka på punkter inne i din yoni.

Under en yoni-dearmorering kan du uppleva smärta eller sorg då jag trycker på vissa punkter. Det är inte farligt utan jag guidar dig genom smärtan och sorgen i andning och närvaro. Det som väcks i dig indikerar att du har en spänning/blockering just där. Tillsammans jobbar vi dig igenom dina blockeringar så att du tryggt kan släppa dem.

Yoni-dearmorering är för dig som vill släppa eventuella trauman och utforska ditt inre och få ett bättre flöde i din sexualitet och i livet. Jag tar emot dig i mitt behandlingsrum och leder dig varsamt genom en session. Allt sker varmt och stilla i en atmosfär av trygghet och kärlek. Jag arbetar intuitivt i alla mina behandlingar och tillsammans skapar du och jag vägen till ett helande och mer lustfyllt liv för dig.

Lingamdearmorering

Lingamdearmorering är en triggerpunktsmassage eller akupressur på penis och runtomkring som på pubesbenet, ljumskarna, pungen och kring anus. Jag ger också dearmorering i anus, det kallas sacred spot dearmoring.

Jag trycker på olika punkter i syfte för att få dig att släppa spänningar och blockeringar på och kring din lingam. Blockeringar är något vi alla samlar på oss under vårt liv och de finns även i din lingam. När spänningarna släpper öppnar du dig för ett nytt flöde i ditt liv. Plötsligt kan du börja tänka nya tankar och göra förändringar till det bättre i ditt liv. Samt att du kan få tillgång till din sexuella energi, din livskraft. Jag guidar dig genom sessionen och tillsammans andas vi igenom det som dyker upp i dig.

En behandling tar ca 1,5 timme med samtal före och efter. Allt som allt tar en session ca 2 timmar

Pris: 2300 kr.
Ring,sms:a  eller maila för att boka en tid.

Välkommen önskar EvaFreya!